Нели Пенчева

Информация за мен


Твоята оценка
Свържете се с мен

Родена съм през 1980 г. в гр. Ст. Загора. През 1999г. завърших ПМГ " Гео Милев " с паралелка биология и френски език. Станах бакалавър по психология през 2004г., с профил педагогика.  Година и половина по- късно и магистър по социална психология. От 2005г. до 2013г. съм работила в дом за хора с физически увреждания - гр. Ст. Загора, като и аз самата съм с физическо увреждане. В момента работя на свободна практика в Психологичен кабинет, Омъжена съм и се радвам на щастлив брак. Пиша теми по психология с високо качество.

Цена на урок
по уговорка с ученика
Учителски стаж
15 години
Последно на линия 12.12.2022
Регистрация като учител 22.12.2014
Моята възраст 43 години
Живея и преподавам в Стара Загора (Аязмото)
Къде провеждам уроците На място при мен
Преглеждания на профила 569 пъти
Телефон за контакт натиснете за преглед
Съобщения за контакт 90 съобщения (96% отговорени)
415 точки
Надежност:
45%
193 отговори
3 най-добри
Одобрение:
2%
5 полезни


Моето образование
Випуск Институция
1999 бакалавър по Психология от , град
2004 магистър по Социална психология от , град

Допълнителни квалификации
Квалификация Описание Сертификат
MMPI- 2 Минесотски многофакторен личностен въпросник Преглед
Създаване и управление на социално предприятие Писане на проекти и създаване на собствен бизнес Преглед
Участие в конференция Рехабилитация и терапия на психични разстройства Преглед
Участие в конференция Рехабилитация и терапия на психични разстройства Преглед
Магистър по социална психология Магистър по социална психология Преглед

Моят професионален опит
От До Място
2005 2013 частни уроци Дом за възрастни хора с физически увреждания, град Стара Загора
"Групово и индивидуално консултиране, библиотерапия, автогенен тренинг, трудотерапия, арттерапия, социално-психологически тренинг, психодиагностика. Имам издаден сборник със стихове и разкази на хора живеещи в дома за хора с физически увреждане. Сборника " се роди " в резултат на терапевтичните задачи, които поставях на хората, живеещи там. Обучения на студенти."
2013 2020 частни уроци Психологичен кабинет, град Стара Загора
"Работя по следните направления в психологията с предварително запазен час: Хипохондрия - Тревожност за здравето, Страх от заболявания Семейни и брачни консултации, проблеми в двойката, трудности в общуването, отношения извън двойката, житейски кризи, отношения родители - децa Детско-юношески консултации и терапия - ниска самооценка, комплекси, психосоматични състояния, страхови и фобиини състояния, и други. Изграждане на самоконтрол, увереност, социални и комуникативни умения, положително мислене, реална самооценка, автогенен тренинг. Пълна психодиагностика на деца и възрастни Консултации при нервни пристъпи и психични разтройства Консултации при възрастни хора и деца с увреждания и техните близки Обучения индивидуално и в група Групови консултации и възможност за споделяне с хора имащи сходни проблеми Терапия при възрастни, които не разбират речта или не могат да я възпроизведат. Уроци по психология /теми по психология / АВТОГЕННИЯТ ТРЕНИГ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ОВЛАДЯВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ НА: Депресии Стрес и посттравматичен стрес Тревожност, Напрежение, Безпокойство Страхова неврозa Фобии Паническо разстройство Панически атаки. Обсесивно компулсивно разстройство - натрапливи мисли и ритуали Проблеми със съня Зависимости - алкохолна, хазартна, интернет, наркотична, медикаментозна и други Хранителни разстройства - анорексия невроза, булимия, орторексия, пристъпно преяждане Изграждане на самоконтрол Овладяване на гняв и агресия Личностно усъвършенстване ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И СТАНОВИЩА: За ТЕЛК; За Детски градини и Училища; Психологът е ум и сърце. Психологът вниква, обича, разбира… Психологът никога не забравя, че всяко човешко същество страда и това е неговата участ. Пиер Дако"

Отзиви от потребители за преподавателя (1-10 от 1)
Нели Пенчева написа на 04 ное 2020 ОТГОВОРИ
учител на 40 години от Стара Загора
Здравейте, Моля, за контакт с мен използвайте посочения телефонен номер. Поздрави на всички!

Рекламирайте вашите услуги

Ако предлагате частни уроци, може да рекламирате услугите си напълно безплатно!
Създайте вашия профил
Постижения на nelka_klia
Последно видяха учителя