Етиен Бенов

Информация за мен

Здравейте!

 

Кавам се Етиен Бенов и предлагам услугите си като тютор по английски език, български език и гимназиална психология.


Важно е да се уточни, че тюторингът и традиционното, ригидно преподаване, лишено от чувствителност към потребностите на учащия се индивид, предлагат много различни ползи за младежите и грижещите се за тях, неминуему интересуващи се от ползите на тези услуги.


За разликака от традиционното, масово преподаване в класна стая от учители, често с беден поглед над профила на всеки един от учениците си, ето част от механиките, през които работят моите индивидуални уроци и как философията на тюторинга бива прилагана в обучителните ваимоотношения между мен и моите подготвящи се:

 * Преди да започнем същинската си работа и след като съдадем конфортно ниво на познанство, тюторът се заема да съдаде подробна холистична оценка на
уникалните академични нужди и таланти на младежа: .

  *Не единствено през тестове, понати от училище (все пак необходим елемент), но и през неструктурирано интервю-раговор в най-добрите практики на модерната образователна психология, както и при съгласие на подготвящия се - през кратки въпросници (адаптирани със супервизията на доценти от ВУз), обрисуващи силните страни на учещия, както и тези фасети, върху които една фокусирана работа би довела до осезаем напредък в прогреса. Разбира се всеки грижещ се за учещия е добре дошъл да се консултира относно въпроси, които тези иновативни методики (поне за изостаналата в образователната си система България) евентуално пораждат у тях. * С грижа и емпатия към гореописаното и евентуално маркирано от психометричните въпросници следва да създам личен план за обучение, който неминуемо се дискутира с курсиста. а мен е важно дада сме наясно, че работата ни е напълно екипна - диктувана нито ексклуивно от тютора, нито от избралия да се довери на подхода. Основната цел за мен е ефективният прогрес, уважаващ личностовите особености, таланти и цели. А след като споменах думата "цел" - моята като тютор е постигането и надминаването на академичната/обучителна заявка, която сме маркирали, но наравно с това и създаването на доверие в уменията на индивида, фасилитирането на комфорт в бурното море от информационно натоварването и стимулирането на автентичната мотивация на младежа през хуманистичното разглеждане на учещия като индивид, заслужаващ добрите практики за прогрес, често недостъпни във формалната обраователна система. *Специалиацията ми като психолог и сертифициран работник с младежи ще помогнат на учащия се да бъде ангажирано и мотивирано да постигне повече в трудоемкия път към академичното удовлетворение
.

 * Редовните имервания на прогреса в поставените цели, както и комуникираните с младежите актуализации на програмата на обучение - отново винаги фокусирани върху достигане на личните им цели, гарантират обучение, което съдава самочувствие, усещане а ащитена среда, която предивиква любонателността, но никога не поволява на учещия да почувства себе си неадекватен или неспособен да достигне автентичния си потенциал.
Таи технология помага да насочва младият учащ се чрез адаптивни уроци, да го задържи в процеса и в крайна сметка да постигне успехите, на които е способен/а с удовлетворение от себе си.

И в заключение - като психолог вярвам, че всеки от нас притежава човешкото право на равен старт в живота , затова цените са по договаряне. Юношеската въраст е съпътствана с едни от най-тежките промени в житейския път, както и с една образователната система, стремяща се да превърне юношата-индивид в число, бройка в класна стая - доверете ми се да дам алтернатива, която да върне подтика към знанието в ученика и да го материализираме в успехи, от които може да се гордее!

Цена на урок
по уговорка с ученика
Учителски стаж
4 години
Последно на линия 28.03.2019
Регистрация като учител 06.07.2018
Моята възраст 30 години
Живея и преподавам в София (Център)
Къде провеждам уроците По уговорка с ученика
Преглеждания на профила 135 пъти
Телефон за контакт натиснете за преглед
Съобщения за контакт 9 съобщения


Моето образование
Випуск Институция
2018 бакалавър по Психология от СУ "Св. Климент Охридски", град София

Моят професионален опит
От До Място
2014 2018 частни уроци свободна практика, град София
"Свободна практика като лайф коуч за младежи със специални образователни и адаптивни потребности."

Отзиви от потребители за преподавателя

Рекламирайте вашите услуги

Ако предлагате частни уроци, може да рекламирате услугите си напълно безплатно!
Създайте вашия профил
Други подобни учители


Зоя Новакова
преподава по Литература, Български език и Английски език
в град София
с опит от  13 години
138

виж още преподаватели...
Последно видяха учителя