Ина Николова

Информация за мен


Твоята оценка
Свържете се с мен

ВАЖНО! Здравейте, поради своята ангажираност бих имала възможност за провеждане на урок на място при ученика с локация кв. Редута или в близост до този квартал. Давам частни уроци в сферата на рисуването и живописта. Обучавам деца, ученици и възрастни! Към всеки ученик имам индивидуален подход и начин на работа! Всичко е съобразено, спрямо нивото, познанията и темповете на всеки ученик. :) Завършила съм "Педагогика на изобразителното изкуство" в Софийски университет "Св. Климент Охридски" със специализация живопис. Имам сериозни познания и в областта на графиката, скулптурата, модния дизайн и неконвенционалното изкуство - пърформанси, акции и инсталации. Още като студентка във втори курс, започнах своята педагогическата практика в 3-то СОУ "Марин Дринов". Преподавах на деца от 1-ви до 12-ти клас. Преподавала съм в различни детски градини и училища в София, като учител по приложно изкуство. Подготвяла съм ученици за кандидатстудентски и кандидат-гимназиални изпити. Като например Технически университет - София, специалност "Инженерен дизайн" и Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография. Работила съм и с малки деца. Най-малката ми ученичка беше на 4 години, а най-голямата на 36. :) С мен са се свързвали родители, които търсят да обогатят знанията на децата си, защото изобразителното изкуство, дори и само като хоби, помага на децата да изразят своята индивидуалност и въображение. Всяко дете е уникално и за мен е удоволствие да работя с всяко едно от тях!
Цена на урок
35 лв.
Учителски стаж
3 години
Последно на линия 09.11.2022
Регистрация като учител 03.07.2015
Моята възраст 33 години
Живея и преподавам в София (Редута)
Къде провеждам уроците На място при ученика
Преглеждания на профила 213 пъти
Телефон за контакт натиснете за преглед
Съобщения за контакт 32 съобщения (16% отговорени)


Моето образование
Випуск Институция
2013 бакалавър по Педагогика на изобразителното изкуство от , град
2016 магистър по Графичен дизайн от , град

Моят професионален опит
От До Място
2014 - частни уроци Частни уроци по рисуване и живопис, град София
"Вече почти две години давам частни уроци по изобразително изкуство. Обучавала съм деца и ученици на всякаква възраст. Подготвяла съм ученици за кандидатстудентски изпити за Техническия университет, специалност "Инженерен дизайн", Националната художествена академия, специалност „Рекламен дизайн”, както и ученици за кандидатстване в Холандия. Работила съм и с малки деца. С мен са се свързвали родители, които търсят да обогатят знанията на децата си, защото изобразителното изкуство, дори и само като хоби, помага на децата да изразят своята индивидуалност и въображение. Всяко дете е уникално и за мен е удоволствие да работя с всяко едно от тях! Можете да разгледате страницата ми във фейсбук: www.facebook.com/ina.nikolova.izkustvo"

Отзиви от потребители за преподавателя (1-10 от 1)
etanchevaaa написа на 30 юли 2015 ОТГОВОРИ
ученик на 20 години от София , 7 соу св седмочисленици
Чудесен професионалист, с когото часовете са приятни и вървят с лекота. Пропуските се изчистват напълно, научават се много нови техники и се получава стабилна подготовка за изпити, като високите резу...Виж още

Рекламирайте вашите услуги

Ако предлагате частни уроци, може да рекламирате услугите си напълно безплатно!
Създайте вашия профил
Други подобни учители

Миглена Цвяткова
преподава по Изобр. изкуство
в град София
с опит от  4 години
42

Михаил Николов
преподава по Изобр. изкуство
в град София
с опит от  24 години
81

виж още преподаватели...
Последно видяха учителя