Стоян Ценев

Информация за мен

Стоян Ценев – приятно ми е! Живея с проблемите на туризма от 1979 година и това започна в Гранд хотел “Балкан” – София. След това работих в управлението на ТК “Интерхотели-Балкантурист”, отдел “Маркетинг”. Работих също в Бюрото за комплексни туристически услуги към ТК “Балкантурист” -  София; в Научно-внедрителски институт по туризъм и отдих, секции “Научна организация на труда” и “Технологии в хотелиерството”; в Сдружение “Туристконсулт” и в ТА “Жанет-травел”.

Имам участие в множество научни разработки и внедряването им в туристическата практика.Десетки публикации в различни издания по широк кръг социално-икономически проблеми. Част от публикациите си издадох в книгата “Инвестиция в сиво вещество” през 1995г., а през 2006г., издадох книгата “Трудът в туризма – производителност и ефективност”, която беше представена като Проект за докторантура във Великотърновски университет “Св.св. Кирил и Методий”, Софийски университет “Св. Климент Охридски” и Университета за национално и световно стопанство – София.

Имам опит в проучването и анализирането на пазари, реклама и осъществяване на директни продажби.Изграждането и управлението на специализирани структури за проучване и стратегическо прогнозиране на различните видове пазари: капиталови, стокови и трудови. Мога да предложа решения на проблеми чрез ефективни управленски механизми с цел постигане на гъвкавост и сигурност в сложната пазарна среда.

Надявайки се на взаимноизгодно сътрудничество, оставам

 

С уважение:

Стоян Ценев

Цена на урок
по уговорка с ученика
Учителски стаж
21 години
Последно на линия 24.06.2019
Регистрация като учител 14.01.2013
Моята възраст 62 години
Живея и преподавам в София (Бели Брези)
Къде провеждам уроците По уговорка с ученика
Преглеждания на профила 263 пъти
Телефон за контакт натиснете за преглед
Съобщения за контакт 18 съобщения (89% отговорени)

Давам уроци по
Предмет Преподавам на Цени
Туризъм Студенти По договаряне

Моето образование
Випуск Институция
1987 магистър по Икономика на търговията от УНСС, град София

Моят професионален опит
От До Място
1989 2010 частни уроци , град София
"Участия в научни разработки и множество публикации по различни социално икономически проблеми.Имам публикувани две книги"

Отзиви от потребители за преподавателя (1-10 от 1)
c1v2e3t4i5 написа на 21 апр 2013 ОТГОВОРИ
ученичка на 22 години от София , ПГТМД
здравейте! Имам нужда от помощ за реферат по Туристическа анимация на тема : Същност и съдържание на туристическа анимация в хотелски комплекс.....
 

Грешките в икономиката се мултиплицират в бъдещето! pro

31 юли 2013
·
35.00 лв.

Състоянието, в което се намираме сега е резултат от решенията, които сме взели в миналото, а състоянието, на което ще бъдем зависи от решенията, които взимаме днес!...
 

БЪЛГАРСКИЯТ КЛИЕНТ КОПНЕЕ ДА БЪДЕ ОБСЛУЖЕН С ВНИМАНИЕ pro

12 юли 2013
·
25.00 лв.

Българският клиент е жертва на агресивна, подвеждаща реклама; жертва на монополно високи цени, затова той копнее да бъде поне обслужен с подобаващо внимание!

Рекламирайте вашите услуги

Ако предлагате частни уроци, може да рекламирате услугите си напълно безплатно!
Създайте вашия профил
Последно видяха учителя