Вержиния Григорова

Информация за мен

  Основната ми цел е да покажа на учащите, че българите имаме едно богато езиково и литературно наследство.      Задачата на всеки един учител е да предава по лесен и мотивиращ начин знанията си. Той трябва да  помисли по какъв начин да поднесе материала, за да успее да провокира желание за учене и да наблюдава бързи резултати.
  Взаимоотношението учител-ученик е много деликатно. Изключително важно е обучаващият да бъде търпелив и да се отнася с разбиране към подрастващите. Той трябва да приема факта, че всеки възприема материала по различен начин, но с постоянство резултатите са налице. От друга страна, ученикът трябва да се отнася с уважение към своя учител и да работи върху учебния материал.
   Аз градя приятелство с моите ученици. Показвам им, че един урок може да бъде приятен и интересен, а не скучен и отегчителен. Помагам им да вникнат във всеки един урок, да научат лесно всички правила и норми в българския език и да разсъждават свободно върху литературните творби.
   
  Уроците ми са насочени към ученици, които имат проблеми с резултатите в училище - трудно разбират материала, имат пропуски, искат да коригират оценките си. Предлагам подготовка за конкретни контролни и класни работи, тестове, устни изпитвания. Помагам на учениците да запомнят по-лесно материала, да откриват без проблем правилните отговори при варианти с няколко такива, както и да успеят лесно да водят дискусии, дебати и да изразяват лична позиция (често срещан проблем е ниският резултат при устно изпитване, причинен от притеснение и стрес). Уроците ми са съпътствани и от писане на различни видове авторски текст като ЕСЕ и ЛИС, на които учениците често не могат да разберат разликата и изпитват затруднения при писането им. Имам тестове, задачи, примерни матури и т.н., с които обучаващият може да се упражнява. 
  
  

Цена на урок
15 лв.
Учителски стаж
не е посочен
Последно на линия 21.06.2017
Регистрация като учител 03.06.2017
Моята възраст 24 години
Живея и преподавам в София (Илинден)
Къде провеждам уроците На място при мен
Преглеждания на профила 44 пъти
Телефон за контакт натиснете за преглед
Съобщения за контакт 3 съобщения


Моето образование
Випуск Институция
2016 бакалавър по Българска филология от СУ "Св. Климент Охридски", град София
2017 магистър по Журналистика и медии от СУ "Св. Климент Охридски", град София

Моят професионален опит
От До Място
2017 2017 държавно училище 19 СОУ "Елин Пелин", град София

Отзиви от потребители за преподавателя

Рекламирайте вашите услуги

Ако предлагате частни уроци, може да рекламирате услугите си напълно безплатно!
Създайте вашия профил
Други подобни учители

Татяна Христова
преподава по Литература, Руски и Български език
в град София
с опит от  11 години
79

Радослав Кръстев
преподава по Математика, Български език и Италиански
в град София
с опит от  9 години
1 149

виж още преподаватели...
Последно видяха учителя